Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τεράστια κινητοποίηση από την καραμπόλα στην εθνική Αθηνών Λαμίας (βίντεο)

Τεράστια κινητοποίηση από την καραμπόλα στην εθνική Αθηνών Λαμίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασθενοφόρο, Αστυνομία, Βίντεο, Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, ΕΚΑΒ | Eθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Καραμπόλα, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σχηματάρι, Τροχαίο,

Μάχη με το χρόνο δίνουν στο Σχηματάρι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έχουν σπεύσει μετά τη μεγάλη καραμπόλα με τα 20 αυτοκίνητα, καθώς στα οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί.

Οι αρχικές πληροφορίες για νεκρό ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται, ωστόσο υπάρχουν πολλοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων 2 ή 3 άτομα είναι σοβαρά.

Στην καραμπόλα, η οποία έγινε σε σημείο που εκτελούνταν έργα στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου, στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, ενεπλάκησαν δύο νταλίκες, ένα λεωφορείο και ακόμα 17 οχήματα.

Οι καιρικές συνθήκες στο σημείο που έγινε η καραμπόλα είναι πολύ κακές, ενώ η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα έχει διακοπεί εντελώς και επικρατεί χάος.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, ενώ έχουν σπεύσει και οκτώ ασθενοφόρο και μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σχετικά άρθρα