Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρατείνεται η λειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας – Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι

Παρατείνεται η λειτουργία  των ναυπηγείων Ελευσίνας – Θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για British Aerospace, Ναυπηγεία Ελευσίνας, Νίκος Δένδιας, Πυραυλάκατοι, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Παρατείνεται η λειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας , με τροπολογία του υπουργείου Άμυνας, που ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Βουλή.

Η τροπολογία προβλέπει την συνέχιση και ολοκλήρωση του προγράμματος ναυπήγησης των τριών υπολειπόμενων νέων πυραυλακάτων τύπου ROYSSEN (Super Vita), καθώς και την επισκευή της εκσυγχρονισμένης πυραυλακάτου ΜΥΚΟΝΙΟΣ (Combattante III).

«Η συγκεκριμένη τροπολογία αφορά ένα απολύτως ειδικό θέμα, την τροποποίηση της συμφωνίας μεταξύ του ελληνικού δημοσίου και των ναυπηγείων και της British Aerospace για το πρόγραμμα ναυπήγησης των πυραυλακάτων και ο ουσιαστικός σκοπός αυτής της τροπολογίας είναι η πληρωμή των εργαζομένων οι οποίοι παρακολουθούν από τα θεωρεία τη συζήτησή μας» τόνισε στην εισήγηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Είχαμε την ηθική υποχρέωση σαν Κοινοβούλιο και σαν κόμματα, πέρα από την κυβέρνηση, αυτοί οι άνθρωποι να πληρωθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η καθυστέρηση κατάθεσης της τροπολογίας, επισήμανε ο κ. Δένδιας, οφείλεται στο μακρότατο χρόνο διαπραγματεύσεων με την αλλοδαπή εταιρεία.

Σχετικά άρθρα