Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Μοσκοβισί, επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Μοσκοβισί, επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Αντώνης Σαμαράς, Πιέρ Μοσκοβισί, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα και την Τρίτη (15-16 Δεκεμβρίου) ο επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, όπως ανακοίνωσε με προσωπικό μήνυμα του στο Twitter.

Έγραψε χαρακτηριστικά «επισκέπτομαι την Ελλάδα Δευτέρα και Τρίτη. Βρισκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και του λαού της στο πλαίσιο εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων».

«Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς για να επιλέξει την επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας έχει εμπιστοσύνη στη δυνατότητα να υπάρξει επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας στις δύο επόμενες εβδομάδες», είχε δηλώσει, άλλωστε, μετά το Eurogroup της Δευτέρας, ο κ. Μοσκοβισί, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς την ελληνική κυβέρνηση. Αυτό ακριβώς φαίνεται πως θέλει να δείξει με την επικείμενη επίσκεψή του στη χώρα μας.

“Θα επισκεφθώ την Ελλάδα τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα και τον λαό της για να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις”, διεμήνυσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, ο οποίος θα επισκεφθεί τη χώρα μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα