Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραγκούσης: Και το βραχιολάκι δέχεται ο Ρωμανός

Ραγκούσης: Και το βραχιολάκι δέχεται ο Ρωμανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία Πείνας, Νίκος Ρωμανός, Φραγκίσκος Ραγκούσης,

«Και το βραχιολάκι θα αποδεχθώ και ό,τι άλλο που υλοποιείται» τόνισε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης την ώρα που ο Νίκος Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας για 28η ημέρα.

Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και είναι και το βραχιολάκι αποδεκτό από τον κ. Ρωμανό» σημείωσε. «Εμείς θέλουμε διέξοδο με την έννοια της ευθύνης. Δεν θέλουμε παρεμβάσεις που να πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης, ούτε το κύρος της έννομης τάξης. Πιστεύουμε, όμως, ότι μέσα από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια μπορούμε να περιμένουμε μία λύση ευνοϊκή και άμεση. Να πάρει την άδειά του, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως τη σκεπτόταν όταν έδινε εξετάσεις. Έφτασε στο σημείο να γίνει μεταγωγή από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό. Γιατί έγινε αυτό, αν δεν ήταν να παρακολουθήσει μαθήματα;» πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

«Φυσικά και το πιστεύω ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, εάν παρακολουθήσει μαθήματα. Έχω την ηθική δέσμευση, σαν δικηγόρος, και μπορώ να το πω δημόσια. Αν θέλουν, και νομικά. Ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για να σπουδάσει και όχι για να αποδράσει» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο συνήγορος του Νίκου Ρωμανού.

Σχετικά άρθρα