Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας Ρωμανού: Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε λύση

Πατέρας Ρωμανού: Ο πρωθυπουργός δεν έδωσε λύση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Ρωμανός, Νίκος Ρωμανός, Χαράλαμπος Αθανασίου,

«Δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα» δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Θα το ξανασυζητήσουν (σ.σ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου) για να βρουν λύση. Αυτό που ζητώ είναι να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου. Το παιδί μου θα συνεχίσει την απεργία. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πρωθυπουργός δεν δεσμεύτηκε για τίποτα» είπε ο Γιώργος Ρωμανός.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ήταν και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος, μετά την ολοκλήρωση της δήλωσε:

«Ο πρωθυπουργός άκουσε τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού σαν γονιός. Του ζήτησε να στηρίξει ψυχολογικά το παιδί του, ώστε να σταματήσει την απεργία πείνας. Εγώ του εξήγησα το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει και το οποίο είναι ένα απ’ τα πιο προοδευτικά στην Ευρώπη, ιδίως μετά την προσθήκη που κάναμε για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης και συνολικά η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να παρέμβει περαιτέρω».

Σχετικά άρθρα