Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρχισαν τα όργανα… Επεισόδια στην Πάτρα (βίντεο)

Άρχισαν τα όργανα… Επεισόδια στην Πάτρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γρηγορόπουλος, Αστυνομία, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Νίκος Ρωμανός, Πάτρα,

Την ώρα που ξεκίνησε η πορεία διαμαρτυρίας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο και τον Νίκο Ρωμανό στην Πάτρα, ομάδα νεαρών με κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών και πολιτών, εσφενδονίζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι θερμοκέφαλοι που στόχο έχουν να διαλύσουν την πορεία και όχι να διαμαρτυρηθούν, όπως θα δείτε στο βίντεο, πέταξαν μέχρι και καρέκλες, ενώ το patratora αναφέρει ότι χρησιμοποίησαν και σφεντόνες.

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με μολότοφ σε αστυνομικούς που ακολουθούσαν την πορεία και άναψαν φωτιές, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με τη ρίψη χημικών.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έγιναν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. κυρίως αστυνομικών της διμοιρίας ΜΑΤ.

Τα επεισόδια γενικεύθηκαν στο κέντρο της πόλης, κυρίως στην οδό Κορίνθου, αλλά και στις κάθετες οδούς Ερμού, Αγίου Νικολάου, Κολοκοτρώνη, όπου τα καταστήματα έκλεισαν εσπευσμένα και οι πολίτες έτρεχαν να κρυφτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές.

Σχετικά άρθρα