Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κάρυστος: Έβαλε τάξη στο τοπικό νοσοκομείο και τον απομάκρυναν

Κάρυστος: Έβαλε τάξη στο τοπικό νοσοκομείο και τον απομάκρυναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Μίχας, Νικόλαος Μανώλης, Νοσοκομείο Καρύστου,

Ανάσταστατη είναι η τοπική κοινωνία στη Νότια Εύβοια από την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου Αναστάσιου Μίχα από την Αικατερίνη Λιακοπούλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tribune 16 μήνες πριν όταν ο κ.Μίχας ανέλαβε τη διοίκηση του Νοσοκομείου από το υπουργείο Υγείας του είχαν πει ότι “αν το Νοσοκομείο δεν έχει ισοσκελισμένο υπολογισμό κλείνει και μεταφέρεται Χαλκίδα”.

Ο κ. Μίχας όμως όχι μόνο ισοσκέλισε τον προϋπολογισμό, αλλά έχει πλέον και πλεόνασμα.

Το Νοσοκομείο της Καρύστου ήταν από τα πρώτα περιφερειακά νοσοκομεία, που σε συνεργασία με τον δήμο, εγκατέστησε σύστημα απομακρυσμένης βοήθειας e-health.

Στις αξιολογήσεις πήρε εξαιρετικούς βαθμούς. Οι σπουδές του είναι στη διαχείριση μονάδων υγείας.

Παρόλα αυτά τον αντικατέστησαν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά από πολιτικές πιέσεις από το “πράσινο στρατόπεδο” .

Επιστολή στον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη έστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης με θέμα την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου. Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

“Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
πληροφορηθήκαμε την αιφνίδια αντικατάσταση του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Αναστάσιου Μίχα από την κα. Αικατερίνη Λιακοπούλου, απόφαση η οποία έχει δημιουργήσει τεράστια σύγχυση στην τοπική
κοινωνία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο κ. Μίχας, θεωρείται από όλους μας επιτυχημένος καθώς προάσπισε τα συμφέροντα του Νοσοκομείου Καρύστου και εργάστηκε με αξιοζήλευτο ζήλο με αποτέλεσμα την βελτίωση των παροχών ιατρικής φροντίδας αλλά και την ικανή συνεργασία που είχε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Θεωρούμε ότι η απόφαση σας πρέπει να ανακληθεί και να δώσετε την ευκαιρία στον κ. Μίχα να συνεχίσει το έργο του το οποίο εκτελούσε με επιτυχία από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του.

Το αίτημα μας το οποίο δεν είναι μόνο της δημοτικής αρχής αλλά και όλων των τοπικών φορέων και κατοίκων του Δήμου Καρύστου, θα πρέπει να γίνει άμεσα αποδεκτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση η τοπική κοινωνία θα αντιδράσει πιο δραστικά.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.”

Σχετικά άρθρα