ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τεράστια προβλήματα προκαλεί ήδη η κακοκαιρία Byron σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ έχουν σταλεί μηνύματα από το 112 και κλείνουν τα σχολεία για προληπτικούς λόγους.
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ισχυρή καταιγίδα με δυνατούς ανέμους και ριπές και έντονη βροχόπτωση, έπληξε την Αττική, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στον Πειραιά, αλλά και στα νότια και δυτικά προάστια.
Στις 19.00, η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα 112 στους κατοίκους της Αττικής ενόψει νέου κύματος της κακοκαιρίας, η οποία αναμένεται να πλήξει το λεκανοπέδιο στη διάρκεια της νύχτας.
Ειδικότερα το μήνυμα, που οι πολίτες έλαβαν στις 19.00, αναφέρει:
«Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα κατά διαστήματα μέχρι αύριο το μεσημέρι στην Περιφέρεια Αττικής. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Προσοχή στους υπόγειους χώρους. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».






