Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: Έδεσε τον σκύλο και πέθανε από ασιτία

Φρίκη: Έδεσε τον σκύλο και πέθανε από ασιτία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κακοποίηση Ζώων, Κρήτη, Σκύλος,

Νέο φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Κρήτη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων”, Νατάσα Μπομπολάκη.

Όπως κατήγγειλε και στις αστυνομικές αρχές, Κρητικός έδεσε με αλυσίδα σε δέντρο ένα σκυλί και το εγκατέλειψε.

Σύμφωνα με το Flashnews οι περίοικοι το άκουγαν να γαβγίζει αλλά δεν έδωσαν σημασία, καθώς δεν μπορούσαν να φαντασθούν τι είχε συμβεί.

Τελικά, μετά από δέκα περίπου ημέρες κάποιος το βρήκαν νεκρό.

Όπως αναφέρει στο Flashnews η Νατάσα Μπομπολάκη “το σκυλί πέθανε από ασιτία και ανυδρία. Θεωρώ ότι είναι ο πιο μαρτυρικός θάνατος που μπορεί να συμβεί.Πήγαμε με την αστυνομία αλλά δεν πρόκειται να βρεθεί το κάθαρμα αυτό διότι είναι ένα χωράφι με ελιές εγκαταλελειμμένο και σύμφωνα με κατοίκους ο ιδιοκτήτης του χωραφιού έχει πεθάνει. Εύχομαι τα χειρότερα για το κτήνος αυτό , αν υπάρχει θεία δίκη”.

Στο μεταξύ μια ακόμη καταγγελία προκαλεί αποτροπιασμό αλλά και πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει τελικά σε αυτόν τον τόπο.

Όπως αναφέρει η κα Μπομπολάκη, σε περιοχή “του Αποκόρωνα κάποιος με το ραβδιστικό σκοτώνει σκυλιά κτυπώντας τα στην σπονδυλική στήλη. Το τελευταίο περιστατικό έγινε πριν από 3 ημέρες”.

Η καταγγελία ανέφερε συγκεκριμένο όνομα, ως δράστη και τα στοιχεία δόθηκαν στο Α.Τ. Βάμου για έρευνα.

Σχετικά άρθρα