Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολυτεχνείο: Δείτε πως τραυματίστηκαν οι δημοσιογράφοι

Πολυτεχνείο: Δείτε πως τραυματίστηκαν οι δημοσιογράφοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εξάρχεια, Πολυτεχνείο,

Επιβεβαιώνεται τελικά η πληροφορία ότι 2 δημοσιογράφοι  τραυματίστηκαν στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν νωρίτερα στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο.

Όπως σημειώνει το Vice στο liveblog:

Γυναίκα φωτορεπόρτερ του VICE, χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας από τα ΜΑΤ στην πλάτη ενώ την τράβηξαν και από τα μαλλιά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος του VICE, Αντώνης Ντινιακός (ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στα Εξάρχεια με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ Λευτέρη Μπιντέλα), δέχθηκε επίθεση στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Σουλτάνη από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι οποίοι τον χτύπησαν με τις μηχανές τους στο χέρι και στο γόνατο, ενώ στη συνέχεια 4 αστυνομικοί κατέβηκαν και τον πέταξαν στο έδαφος.

Αυτή την ώρα μονάδες της ομάδας ΔΕΛΤΑ περνούν με τις μηχανές τους μέσα από τα στενά των Εξαρχείων οδηγώντας επικίνδυνα και εκφοβίζοντας από ανθρώπους που επιστρέφουν στα σπίτια τους μέχρι και δημοσιογράφους που καλύπτουν τα γεγονότα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην οδό Θεμιστοκλέους όταν μία νεαρή γυναίκα τους είπε «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε;», της απάντησαν «Θα σε γαμήσουμε πουτάνα!» κραδαίνοντας τα γκλομπ τους.

 

vice 2

Σχετικά άρθρα