Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραπεζικό στέλεχος στην Κω έκλεψε 450.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενών του

Τραπεζικό στέλεχος στην Κω έκλεψε 450.000 ευρώ από λογαριασμούς συγγενών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κως,

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κω υπόθεση ταμειακού ελλείμματος στην Εθνική Τράπεζα ύψους 450.000 ευρώ, στην οποία εμπλέκεται διακεκριμένο στέλεχος, μέχρι πρότινος υπεράνω πάσης υποψίας, που έκλεβε από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων για να παίζει τα χρήματα στο τζόγο.

Η υπόθεση, την οποία έφερε στο φως έλεγχος επιθεωρητών που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά το πρωί της περασμένης Δευτέρας, συγκλονίζει πραγματικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Ροδιακή» ο συγκεκριμένος υπάλληλος, θεωρούνταν στέλεχος πρώτης γραμμής, άριστος οικογενειάρχης, άνθρωπος σεμνός και θρησκόληπτος, ενώ μέχρι και πρόσφατα δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για να κινηθεί σε βάρος του πειθαρχικός έλεγχος.

Η έρευνα των επιθεωρητών της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται σε εξέλιξη φανέρωσε ότι το χρηματικό ποσό των 450.000 ευρώ (τουλάχιστον) είχε αφαιρεθεί τμηματικά από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων.

Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενικό του πρόσωπο ανακάλυψε ότι μεγάλο ποσό που διατηρούσε στον λογαριασμό ταμιευτηρίου είχε κάνει… φτερά. Στην Εθνική Τράπεζα της Κω αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρετεί και η σύζυγος του εμπλεκόμενου, η οποία πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν φαίνεται να είχε την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες που έδωσε ο ίδιος ήταν ότι ξεκίνησε με αφαίρεση μικρών ποσών αρχικά το 2013 τα οποία έπαιξε στον τζόγο και συγκεκριμένα στο «Πάμε Στοίχημα» χωρίς ποτέ να καταφέρει να τα τοποθετήσει ξανά στους λογαριασμούς από τους οποίους τα είχε αφαιρέσει.

Οι εκπρόσωποι της τράπεζας πάντως διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι τα ποσά αυτά θα καλυφθούν στο ακέραιο.

Σε βάρος του εμπλεκόμενου έχει ήδη κινηθεί πειθαρχική διαδικασία ενώ η τράπεζα θεωρείται θέμα ημερών να στραφεί και ποινικά εναντίον του αξιώνοντας όλα τα χρήματα με τα οποία την ζημίωσε.

Σχετικά άρθρα