Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του

Γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Απόστολος Λύτρας, Αστυνομία, Αττική, Δικηγόροι, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ενδοοικογενειακή Βία,

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για την απολογία του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η σύζυγος, ποινικολόγος και η ίδια, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αθήνα.

Εκεί υποστήριξε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Σε αυτό το σενάριο επέμεινε και ο δικηγόρος.

Ωστόσο ο γιατρός διεπίστωσε ότι τα τραύματα είχαν προέλθει από ανθρώπινο χέρι και ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας.

Η σύζυγος δεν έχει υποβάλλει μήνυση κατά του ποινικολόγου.

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε σε βάρος γνωστού δικηγόρου της Αθήνας σχηματίστηκε από το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας.

Τη Δευτέρα στις 08.00 θα οδηγηθεί για την απολογία στη 18η τακτική ανακρίτρια. Κρατείται έως τότε ΓΑΔΑ

Εναντίον του γνωστού ποινικολόγου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος άνδρας φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του Σάββατο βράδυ, με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί συνοδεία του συζύγου της σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών, όπου εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι επέμεινε ότι η γυναίκα είχε ένα ατύχημα, ότι δηλαδή έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού, γι’ αυτό και προκλήθηκαν τα βαριά τραύματα της.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η γιατρός που εξέτασε τη γυναίκα δεν δέχθηκε την εκδοχή του ζευγαριού.

Επέμεινε ότι η γυναίκα έχει τραυματιστεί, τα τραύματα της προέρχονται από ανθρώπινο χέρι.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, το τμήμα της ενδοοικογενειακής βίας και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη.

Η γυναίκα όπως πληροφορούμαστε, η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου και επίσης γνωστή ποινικολόγος και η ίδια, δεν έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της μέχρι αυτή την ώρα.

Σχετικά άρθρα