Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 20χρονος ναυαγοσώστης σε διαπληκτισμό με δυο νεαρούς (βιντεο)

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 20χρονος ναυαγοσώστης σε διαπληκτισμό με δυο νεαρούς (βιντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Αστυνομία, Βίντεο, Κρήτη, Ναυαγοσώστες, Χανιά,

Στη σύλληψη δύο 24χρονων προχώρησε η Αστυνομία, για τον θάνατο ενός 20χρονου ναυαγοσώστη αλβανικής καταγωγής, στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά, από ανακοπή η οποία φέρεται να ήταν αποτέλεσμα έντονης φόρτισης ύστερα από διαπληκτισμό και συμπλοκή με άλλα άτομα που σημειώθηκε χθες Τρίτη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων η συμπλοκή του νεαρού με τα άλλα άτομα ήταν σοβαρή, ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία εντόπισε τους εμπλεκόμενους και προχώρησε σε προσαγωγές πέντε ατόμων και συγκεκριμένα δύο Ελλήνων 24 ετών, ενός 19χρονου από τη Ρουμανία, ενός 18χρονου από τη Γεωργία και ενός 26χρονου από τη Βουλγαρία προκειμένου να διερευνηθεί η εμπλοκή τους.

Τα στοιχεία οδήγησαν την Αστυνομία στο να προχωρήσει σε δύο συλλήψεις των 24χρονων από την Ελλάδα, ενώ οι αλλοδαποί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από πλευράς της Ασφάλειας Χανίων πραγματοποιείται έρευνα για τα ακριβή αίτια της συμπλοκής και με τα δεδομένα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το κατά πόσο τελικά συνδέεται ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη με το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αναμένεται να παρουσιαστούν στον ανακριτή την ερχόμενη Παρασκευή.

Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Βίντεο από την στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης δόθηκε στη δημοσιότητα

O 20χρονος, στο βίντεο που δημοσίευσε το creta24.gr, φαίνεται να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει ενώ προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί συμπλοκή του 20χρονου με δύο νεαρούς.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα