Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το opaponline.gr χορηγός στο Release Athens Festival για δεύτερη χρονιά – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις πολυναναμενόμενες συναυλίες

Το opaponline.gr χορηγός στο Release Athens Festival για δεύτερη χρονιά  – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις πολυναναμενόμενες συναυλίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική με το opaponline.gr και το Release Athens Festival ξεκίνησε!

Οι εκρηκτικοί Offspring πραγματοποίησαν την ιδανική πρεμιέρα στο πολυαναμενόμενο μουσικό φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, καθώς τα «έσπασαν» στο live τους το βράδυ της Δευτέρας στην Πλατεία Νερού μπροστά στους χιλιάδες εκστασιασμένους θαυμαστές τους.

Το opaponline.gr, ο πιο fun online προορισμός, ήταν εκεί, αφού είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χορηγός της διοργάνωσης.

Έως τις 28 Ιουλίου, μερικά από τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα φιλοξενηθούν από το Release Athens Festival 2024.

Αυτήν την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στην ιστορία της heavy metal, οι Megadeth, θα βρεθούν στην Πλατεία Νερού για ένα live που αναμένεται να αφήσει ιστορία.

Ανυπόμονοι είναι, όμως, και οι χιλιάδες θαυμαστές του Parov Stelar, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή του Release Athens Festival το Σάββατο, 15 Ιουνίου, και με τον αλάνθαστο συνδυασμό ηλεκτρονικών dance ήχων με jazz και swing samples, αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό σε μια ακόμα συγκλονιστική συναυλιακή εμπειρία.

Το opaponline.gr σε προσκαλεί να ζήσεις την πιο συναρπαστική live εμπειρία

Αν θες κι εσύ να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του Release, από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, μπορείς να διεκδικήσεις, εντελώς δωρεάν, διπλά εισιτήρια* για τις συναυλίες των Megadeth και του Parov Stelar μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται η συμμετοχή στα παίγνια, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μάθουν περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχετικά άρθρα