Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κομμώτρια στην Πάτρα πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση – Αναμένεται «φως» από τον ιατροδικαστή

Κομμώτρια στην Πάτρα πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση – Αναμένεται «φως» από τον ιατροδικαστή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Ιατροδικαστής, Πάτρα,

«Φως» στις συνθήκες του θανάτου μιας 57χρονης κομμώτριας στην Πάτρα, που πέθανε λίγες ώρες μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία υποβλήθηκε, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης αναμένει τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης προκειμένου να συντάξει το σχετικό πόρισμα, καθώς δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία τα οποία επισκέφτηκε το μοιραίο βράδυ.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Η κόρη της άτυχης 57χρονης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και δήλωσε ότι απαιτεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της μητέρας της.

«Οι πρώτες τέσσερις μέρες μου ήταν άρνηση, πίστευα ότι θα μπει η μαμά μου στο δωμάτιο, ότι θα τη δω και θα την αγκαλιάσω.

»Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήταν ο “βράχος” μας, αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στο μηδέν» είπε αρχικά η κόρη της.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ημέρα πριν την επέμβαση καθόμασταν με τη μητέρα μου, είχαμε σχέδια και όνειρα και γελάγαμε.

»Ήταν υγιέστατη, πήγαινε τρεις φορές την βδομάδα γυμναστήριο, οι εξετάσεις της ήταν πεντακάθαρες.

»Ο θεράπων ιατρός τής είχε πει ότι η επέμβαση ήταν πολύ απλή, δεν περίμενα ότι η μητέρα μου θα χάσει τη ζωή της από την επέμβαση».

«Έχω τεράστιο πόνο μέσα μου, ένα τεράστιο γιατί που θέλω να απαντηθεί, απαιτώ δικαιοσύνη.

»Εάν μου έλεγε κάποιος να μην είχα τίποτα, ούτε ένα σπίτι να κοιμηθώ και να έχω τη μανούλα μου, θα έλεγα να έχω τη μάνα μου» συγκλονίζει η κόρη της 57χρονης Χαράς.

Σχετικά άρθρα