Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 43χρονου Ν. Καραπουναρλίδη – Νεκρός σε κανάλι

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 43χρονου Ν. Καραπουναρλίδη – Νεκρός σε κανάλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Η αναζήτηση του Νικολάου Καραπουναρλίδη, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς την Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό, σύμφωνα με ενημέρωση απο το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: hamogelo.gr

Σχετικά άρθρα