Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φόβοι για νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φόβοι για νέα απόπειρα αυτοκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα, Απόπειρα Αυτοκτονίας, Αστυνομία, Αττική, Δολοφονίες, Κυριακή Γρίβα, Νοσοκομεία,

Αστυνομική δύναμη τεσσάρων ανδρών έχει αναλάβει να φυλάει στο Τζάνειο νοσοκομείο τον 39χρονο δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία έχασε τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Οι αστυνομικοί είναι συνεχώς μαζί με τον δράστη και δεν τον αφήνουν να κινηθεί μόνος του σε κανέναν χώρο του νοσοκομείου. Ειδικότερα, «υπάρχει συνεχής οπτική επαφή με τον δράστη», επισήμανε ο κ. Παλιοκαρίτης, πρόεδρος εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Ο λόγος για τον οποίον ο 39χρονος φρουρείται συνεχώς είναι οι φόβοι που υπάρχουν πως θα επιχειρήσει νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Τζάνειο από το Αττικόν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πάντως, πριν αποφασιστεί πού θα νοσηλευθεί επικράτησε θρίλερ. Να σημειωθεί πως στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού δεν δέχθηκαν τον 39χρονο, πρώτον γιατί φοβούνταν μην επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί και δεύτερον για να αποφευχθούν επεισόδια βίας επειδή δεν θα ήταν μόνος σε θάλαμο νοσηλείας στις φυλακές.

Έπειτα από αναμονή για να βρεθεί εφημερεύον νοσοκομείο που θα διακομιστεί, αποφασίστηκε ο δράστης να επιστρέψει στο Αττικόν και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί, όμως τελικά κατέληξε στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα