Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλεξανδρούπολη: «Πουλάει τρέλα» ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Αλεξανδρούπολη: «Πουλάει τρέλα» ο καθηγητής που κατηγορείται για  σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξανδρούπολη, Καθηγητές, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Αναβολή για τις 11 Απριλίου πήρε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας του 3ου Λυκείου Αλεξανδρούπολης.

Ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη αρνείται κάθε κατηγορία της μαθήτριας, λέγοντας πως είχε πάει στο τμήμα για καταγγελία και βρέθηκε να έχει συλληφθεί.

Μάλιστα έστησε ένα «σόου» μπροστά στους δημοσιογράφους, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα, πως δεν πρέπει να μιλά αλλά να κάνει αφωνία, και είπε και… ένα τραγούδι, στο οποίο οι στίχοι – μεταξύ άλλων – έλεγαν «μου ζητανε να χαμηλώσω τα φτερά».

Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη, με τον όρο να μην πλησιάζει το Λύκειο.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικος ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική αδεια εμφανίστηκε χθες Δευτερα στο σχολειο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανακατανομή των ωρών του σε αλλο εκπαιδευτικό – ανακατανομή απαραίτητη λογω της μακρόχρονης απουσίας του.

Παράλληλα, μετέβη σε τμημα διδασκαλίας και απαίτησε απο μαθήτρια κάποια χρήματα τα οποία όπως ισχυρίστηκε της τα ειχε δανείσει καθώς επίσης πήγε να πάρει και κάποια όργανα απο το εργαστήριο φυσικών επιστημών. Η μαθήτρια έντρομη προσέφυγε και ζητησε προστασία απο την διευθύντρια από την οποία και ζήτησε να κλειδώσει την πόρτα ώστε να παρεμποδίσουν τον εκπαιδευτικό να πλησιάσει την ανήλικη.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία από τους γονείς της μαθήτριας οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν ενημερωθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο εκπαιδευτικός, εις βάρους του οποίου είχε ηδη δοθεί εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, βρισκεται ηδη εκτός σχολικού πλαισίου με προφορική εντολή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εβρου, η οποία θα γίνει έγγραφη μετα την γνωμοδότηση απο το Πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ).

Σχετικά άρθρα