Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγρότες: Φεύγουν από την πλατεία Συντάγματος και επιστρέφουν στα μπλόκα

Αγρότες: Φεύγουν από την πλατεία Συντάγματος και επιστρέφουν στα μπλόκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Αθήνα, Αττική, Κινητοποιήσεις, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μπλόκα Αγροτών, Πλατεία Συντάγματος, Συλλαλητήρια,

Μετά το δυναμικό παρόν που έδωσαν στην πλατεία Συντάγματος σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό συλλαλητήριο, οι αγρότες επιστρέφουν στα μπλόκα για να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι διαδηλωτές υπολογίζονται ότι ανήλθαν σε περίπου 6.500-7.500, ενώ περισσότερα από τα 200 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Με την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου, με βάση το προγραμματισμό, μερίδα αγροτών θα διανυκτερεύσει στο Σύνταγμα προκειμένου να περιφρουρηθούν τα αγροτικά μηχανήματα και αύριο το πρωί θα αναχωρήσουν για τα μπλόκα.

«Τα μπλόκα παραμένουν δεν έχουν δοθεί λύσεις.

»Απαιτούμε να δοθούν λύσεις. Θα προχωρήσουμε σε συνελεύσεις ώστε να αποφασιστεί πως θα εξελιχθεί και με ποια μορφή ο αγώνας», σημείωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Κώστας Τζέλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσα και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Σε αυτό το πλαίσιο την Πέμπτη θα κριθεί στα μπλόκα το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και εάν θα διατηρηθούν ή όχι με αυτή την μορφή.

Για τους Θεσσαλούς αγρότες κρίσιμο θεωρείται το νέο ραντεβού που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου θα συζητηθούν τα ειδικά ζητήματα που αφορούν τον κάμπο, ο οποίος επλήγη από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.

Σχετικά άρθρα