Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλος νικητής του FreeWin κέρδισε 10.000 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα – Εντελώς δωρεάν συμμετοχή μέσω του OPAP Store App

Μεγάλος νικητής του FreeWin κέρδισε 10.000 ευρώ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα – Εντελώς δωρεάν συμμετοχή μέσω του OPAP Store App
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Σαλαμίνα,

Την τύχη του πρωτάρη είχε ένας παίκτης του FreeWin, σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα, ο οποίος κέρδισε 10.000 ευρώ, λίγη ώρα αφότου κατέβασε στο κινητό του το OPAP Store App.

Ο τυχερός παίκτης, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά την εφαρμογή OPAP Store, δοκίμασε την τύχη του στο FreeWin –η συμμετοχή στο οποίο είναι δωρεάν– και εξασφάλισε …πρωτοχρονιάτικο μποναμά ύψους 10.000 ευρώ.

«Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κλείσει το 2023!

»Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας από τους πελάτες μας, τρεις ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, κέρδισε ένα από τα μεγάλα έπαθλα του FreeWin», τονίζει ο Περικλής Ανδριανός, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα.

Το τυχερό «13»

Ο νικητής του FreeWin σίγουρα θα θυμάται για αρκετό καιρό την 28η Δεκεμβρίου του 2023.

«Μέχρι εκείνη την ημέρα δεν είχε εγκαταστήσει το OPAP Store App στο κινητό του.

»Μόλις κατέβασε την εφαρμογή, μπήκε να παίξει FreeWin, μέσω του οποίου οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ διεκδικούν καθημερινά, εντελώς δωρεάν, έως και 100.000 ευρώ. Θα είχε κερδίσει αυτό το ποσό αν είχε κάνει ακόμη δύο σωστές επιλογές, βρίσκοντας σε ποια κάρτα υπάρχει ο Mr. OPAP.

»Σταμάτησε, όμως, στο επίπεδο 13, κερδίζοντας το έπαθλο των 10.000 ευρώ», εξηγεί ο κ. Ανδριανός.

«Φτάνοντας στο επίπεδο 11 με τα 1.000 ευρώ, αρχικά είχε αποφασίσει να σταματήσει.

»Ύστερα από λίγο όμως, ήρθε στον πάγκο εξυπηρέτησης δείχνοντάς μας την οθόνη του κινητού του και την κάρτα ότι κερδίζει 10.000 ευρώ.

»Ήταν συγκρατημένος μέχρι να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξαργύρωσης.

»Στη συνέχεια όμως, τόσο ο ίδιος όσο και εμείς ήμασταν ενθουσιασμένοι», προσθέτει ο κ. Ανδριανός.

Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του Περικλή Ανδριανού βρίσκεται στην οδό Αγίου Νικολάου 9, στη Σαλαμίνα, και έχει συμπληρώσει 11 χρόνια λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το τελευταίο διάστημα, το OPAP Store App έχει αλλάζει ριζικά την εμπειρία των πελατών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Χάρη στην εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους, αλλά και να καταθέτουν τα δελτία τους χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή τους στο ταμείο.

Επιπλέον, μέσω του OPAP Store App συμμετέχουν το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», διεκδικώντας προνόμια και δώρα, ενώ μπορούν να παίζουν δωρεάν FreeWin και να διεκδικούν έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα».

Τα συνολικά κέρδη που έχει μοιράσει το FreeWin στους παίκτες μέχρι σήμερα ξεπερνούν τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Σχετικά άρθρα