Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγκράτι: Βρέθηκε η 16χρονη Σάρα – Αναζητείται η Αναστασία

Παγκράτι: Βρέθηκε η 16χρονη Σάρα – Αναζητείται η Αναστασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γιώργος Τσούκαλης, Εξαφάνιση Ανηλίκου, Παγκράτι, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Αίσιο τέλος είχε την Κυριακή 31/12 η περιπέτεια της ανήλικης Σάρας Μ., της μιας εκ των δύο 16χρονων κολλητών φίλων που είχαν εξαφανιστεί μέσα από τα σπίτια που διέμεναν στο Παγκράτι από τις 19 Δεκεμβρίου.

Η Σάρα βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, με τους δικούς της ανθρώπους να εκφράζουν την ανακούφισή τους.

Οι λόγοι εξαφάνισης της, διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Η οικογένεια τόσο της Σάρας, όσο και της έτερης 16χρονης Αναστασίας Μ., που εξακολουθεί να αναζητείται, είχαν ζητήσει βοήθεια και από τον γνωστό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ίδιος στο protothema.gr τις προηγούμενες ημέρες είχαν προκύψει κάποιες σημαντικές πληροφορίες, καθώς είχε βρεθεί σημαντικός μάρτυρας από το περιβάλλον των δυο κοριτσιών που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις:

«Πήγαμε και καταθέσαμε στο τμήμα Παγκρατίου το κινητό τηλέφωνο της μιας κοπέλας και το ένα laptop.

»Παράλληλα έχουμε βρει κι έναν σημαντικό μάρτυρα που γνωρίζει πολλά» αναφέρει ο Γιώργος Τσούκαλης και προσθέτει:

«Τα κορίτσια είναι φίλες κολλητές χρόνια τώρα.

»Σημαντικός για εμάς ο μάρτυρας που έχουμε βρει που μας έχει δώσει σημαντικές πληροφορίες που ανοίγουν τους δρόμους ώστε να τις εντοπίσουμε το γρηγορότερο».

Για τις δυο κοπέλες από την πρώτη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν αιτήματος των οικογενειών τους, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Η Αναστασία Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά άρθρα