Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο 16χρονες κολλητές εξαφανίστηκαν από το Παγκράτι

Δύο 16χρονες κολλητές εξαφανίστηκαν από το Παγκράτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Γιώργος Τσούκαλης, Εξαφάνιση Ανηλίκου, Παγκράτι, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Κανένα ίχνος των δύο 16χρονων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν στο Παγκράτι στις 19 Δεκεμβρίου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, παρατείνοντας την αγωνία των οικείων τους.

Η Σάρα Μ και η Αναστασία Μ είναι κολλητές φίλες από τα μαθητικά τους χρόνια και έχουν να δώσουν σημεία ζωής εδώ και δέκα ημέρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για τον λόγο αυτό, οι οικογένειές τους έχουν ζητήσει βοήθεια και από τον γνωστό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, προκειμένου να συμμετάσχει στις έρευνες των Αρχών.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει βρεθεί σημαντικός μάρτυρας από το περιβάλλον των δυο κοριτσιών που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Στο τμήμα Παγκρατίου έχουν κατατεθεί το κινητό τηλέφωνο της μιας κοπέλας και το ένα laptop, όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος πιστεύει ότι οι δυο 16χρονες είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχουν φύγει εκτός Ελλάδος.

Για τις δυο κοπέλες από την πρώτη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν αιτήματος των οικογενειών τους, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.

Είναι άγνωστο τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχετικά άρθρα