Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ανταρσία» από τα ΜΑΤ: Αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο για το ματς Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα

«Ανταρσία» από τα ΜΑΤ: Αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο για το ματς Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, σταμάτησαν στην συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισιάς, αρνούμενες να μεταβούν στο γήπεδο, προκειμένου διαφυλάξουν την τάξη στον σημείο κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να υποστηρίζουν πως θα παρέμβουν μόνο σε έκτακτη περίσταση, δηλαδή εάν σημειωθούν επεισόδια. Ωστόσο, στη συνέχεια έλαβαν εντολή να επιστρέψουν στην έδρα τους.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση-«λευκή απεργία» παρότι δεν οργανώθηκε από κάποιο συνδικαλιστικό φορέα, ερμηνεύεται ως ένδειξη συμπαράστασης αλλά και δείγμα αγανάκτησης και οργής για τον αστυνομικό των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της κάλεσε τους φιλάθλους να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή ως προς τη συμπεριφορά του στον αποψινό (14/12, 19.45) αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σχετικά άρθρα