Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα Στρουμφάκια έρχονται στο Smart Park για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών

Τα Στρουμφάκια έρχονται στο Smart Park για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανακύκλωση, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Πράσινη Ενέργεια,

Στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο. Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Οκτωβρίου, τα Στρουμφάκια, ως επίσημοι πρεσβευτές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών έρχονται στο Smart Park για μία γιορτή ενημέρωσης και διασκέδασης!

Μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι, στο ειδικά διαμορφωμένο «Στρουμφοχωριό» του Smart Park, για να περάσουν μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μια ημέρα μαζί και να μάθουν πώς θα διατηρήσουν τον πλανήτη μας μπλε, πώς μπορούμε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην καταπολέμηση της ακραίας φτώχιας, και να προάγουμε τις ειρηνικές και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίες.

Τα στρουμφάκια θα υποδεχτούν στο εργαστήρι κηπουρικής, θα παίξουν με τους επισκέπτες παιχνίδια ανακύκλωσης για το σωστό διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών, καθώς και διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια μνήμης και οπτικοποίησης των μορφών της πράσινης ενέργειας, ενώ οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα απολαύσουν μοναδικά στρουμφοshow για διασκέδαση και με πολλές φωτογραφίες παρέα με τους αγαπημένους μπλε ήρωες.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου, από τις 12.00 Έως 18.00. Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα