Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελλάδα και Ισραήλ σύμμαχοι κι αδελφοί και στον Σκωτικό Τύπο

Ελλάδα και Ισραήλ σύμμαχοι κι αδελφοί και στον Σκωτικό Τύπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελευθεροτεκτονισμός, Εμμανουήλ Γερακιός, Ισραήλ, Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ),

Στα τέλη Αυγούστου κορυφαία στελέχη του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα, μέλη του Υπάτου Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη, Εμμανουήλ Γερακιό [δεξιά στην κεντρική φωτογραφία], βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον, καλεσμένοι του Μητρικού Υπάτου Συμβουλίου της Νότιας Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, για να συμμετάσχουν στην Οικουμενική Διετή Σύνοδο του Σκωτικού.

Στο περιθώριο της Συνόδου, συσφίχθηκαν οι σχέσεις με το Ισραήλ και συγκεκριμένα με τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη δια το Ισραήλ [στη μέση στην κεντρική φωτογραφία].

Ο Σκωτικός Τύπος μας είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις διεθνείς γεωπολιτικές συμμαχίες και συμφέροντα της Ελλάδας, τόσο με τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και με τη Γαλλία, ενώ η ισχυρή σχέση και με το Ισραήλ επιβεβαιώνει πώς οι δύο πυλώνες του δυτικού πολιτισμού, Αθήνα και Ιερουσαλήμ, και εδώ συμπορεύονται.

Σε ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Γερακιός έγραψε:

«Μαζί, με τον Ύπατο του Ισραήλ, αγαπημένοι σε φιλικότατο δείπνο μετά το συνέδριο σε ένα πανέμορφο ιταλικό μαγαζί στην Ουάσιγκτον, προσκεκλημένοι του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΧΕΠΑ Bill Moisidis».

Σχετικά άρθρα