Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε 20χρονη δόκιμος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού

Πέθανε 20χρονη δόκιμος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διώρυγα του Σουέζ, Κως, Λιμενικό Σώμα, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Συγκλονίζει και γεμίζει θλίψη ολόκληρο το νησί της Κω η είδηση του θανάτου της 20χρονης δόκιμης του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα.

Η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου από τον λιμένα Σίκκα Ινδίας του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία που ήταν μέλος του πληρώματος, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί στον λιμένα Σουέζ Αιγύπτου και να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υγεία της ενώ αρχικά παρουσίασε βελτίωση και πήγαινε καλύτερα και ήταν έτοιμη να επιστρέψει στην Κω, επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το πρωί της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε εξαιτίας μολυσματικής ασθένειας που προκλήθηκε από τσίμπημα κουνουπιού.

Ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος όνειρα για τη ζωή, φοιτούσε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου-Σχολή Πλοιάρχων.

Μια νέα κοπέλα γεμάτη καλοσύνη, ευγένεια και πάντα με το χαμόγελο, προσπαθούσε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα.

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 20χρονη Μαριάννα Τσίγκα.

Η σορός της θα βρίσκεται, στις 16.00 στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στο Ζηπάρι, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17.00.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

«Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

»Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου.

»Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023.

»Διενεργείται προανάκριση».

Σχετικά άρθρα