Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κακοκαιρία «Ντάνιελ»: Γκρεμίστηκε μία πτέρυγα στο Γηροκομείο Βόλου

Κακοκαιρία «Ντάνιελ»: Γκρεμίστηκε μία πτέρυγα στο Γηροκομείο Βόλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Θεσσαλία, Καιρός, Μαγνησία, Πλημμύρες,

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ εκκενώθηκαν το Γηροκομείο Βόλου και το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής. Στο πρώτο έπεσε μία πτέρυγα, ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι σοβαρές.

Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου μεταφέρθηκαν σε πρόσκαιρη δομή που δημιουργήθηκε για να τους φιλοξενήσει με ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής παρέσυρε την παλιά πτέρυγα [κεντρική φωτογραφία] και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας ηλικιωμένος.

Το Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής εκκενώθηκε με εντολή του διοικητή της 5ης ΥΠΕ και του προέδρου του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προστατευτούν οι 6 εργαζόμενοι και τα 2 πληρώματα του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα αναβλήθηκαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου, καθώς πλημμύρισε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πραγματοποίηση του σημερινού προγράμματος.

Από τη διοίκηση ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά με εφεδρικό μηχάνημα.

Παράλληλα, εστάλη νέο μήνυμα από το 112 σε όλη την περιοχή της Μαγνησίας και υπενθυμίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα, πλην των ειδικών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Σε ολόκληρη την περιοχή του Βόλου δεν κινείται κανένα όχημα, καθώς τα νερά έχουν καταλάβει τα πάντα και έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους δρόμους, ειδικά στην περιοχή του Πηλίου, όπου οδοστρώματα έχουν υποχωρήσει και ολόκληροι δρόμοι έχουν καταστραφεί εντελώς από τη μανία του νερού.

Σχετικά άρθρα