Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ένας νεκρός – Προγραμματίζεται εκκένωση του νοσοκομείου

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ένας νεκρός – Προγραμματίζεται εκκένωση του νοσοκομείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξανδρούπολη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Μακεδονία, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά,

Δραματικές ώρες βιώνει ο Έβρος από τις μεγάλες φωτιές που κατακαίνε στο νομό εδώ και 3 ημέρες.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη, που προγραμματίζεται μέχρι και η εκκένωση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας μετανάστης εντοπίστηκε νεκρός στη Λευκίμμη Έβρου, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στο δάσος της Δαδιάς.

Το άτομο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στις κεραίες της Λευκίμμης, προς την Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό από τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε νεκρός ένας κτηνοτρόφος στη Βοιωτία.

Επιπλέον, σύμφωνα τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, προγραμματίζεται προληπτική εκκένωση του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας έχει ήδη θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα όλους τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς των όμορων νομών για την υποδοχή των ασθενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταβαίνουν τώρα στην πόλη με στρατιωτικό αεροσκάφος από την Ελευσίνα ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Σχετικά άρθρα