Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάρος: Νέες συλλήψεις «επιχειρηματιών» για αυθαιρεσίες σε παραλίες του νησιού

Πάρος: Νέες συλλήψεις «επιχειρηματιών» για αυθαιρεσίες σε παραλίες του νησιού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ελληνικά Νησιά, Κυκλάδες, Νησιά Αιγαίου, Πάρος, Τουρισμός,

Συνεχίζονται οι έλεγχοι που διεξάγουν η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και η Ελληνική Αστυνομία (Α.Τ. Πάρου) στις παραλίες της Πάρου για τον εντοπισμό αυθαιρεσιών και καταχρήσεων.

Όπως αναφέρει ο «Παριανός Τύπος», το Σάββατο 19 Αυγούστου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν επτά επιχειρηματίες, αγορανομικοί υπεύθυνοι επιχειρήσεων, οι οποίοι και παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία για αυθαιρεσίες και κατάληψη δημόσιου χώρου στον αιγιαλό και σε παραλίες.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου, συνελήφθησαν και παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, 5 επιχειρηματίες για κατάληψη και υπερβάσεις σε παραλίες και σε αιγιαλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς φέρεται να δέσμευσαν καταχρηστικά και να εκμεταλλεύτηκαν περισσότερα τετραγωνικά δημόσιου χώρου από όσα είχαν υποβάλλει αίτηση προς χρήση και εκμετάλλευση.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκαν οι εικόνες από γνωστή παραλία της Πάρου με το ξήλωμα ομπρελών και ξαπλωστρών μετά τον έλεγχο της Εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ..

Σχετικά άρθρα