Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Market Pass: Πότε θα καταβληθεί – Οι διαδικασίες για παλιούς και νέους δικαιούχους

Market Pass: Πότε θα καταβληθεί – Οι διαδικασίες για παλιούς και νέους δικαιούχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σούπερ Μάρκετ,

Διπλή δόση θα λάβουν τον Σεπτέμβριο οι δικαιούχοι του Market Pass, μετά την τρίμηνη παράταση που αποφάσισε να δώσει στην επιδότηση το οικονομικό επιτελείο.

Σημειώνεται ότι οι παλαιοί δικαιούχοι δε χρειάζεται να κάνουν νέα αίτηση ενώ οι νέοι δικαιούχοι θα περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα στο τέλος Αυγούστου.

Τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να γίνει και η πληρωμή των 150 ευρώ του Youth Pass -μέτρο που έχει χαρακτηριστεί μόνιμο από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών- στους νέους που συμπληρώνουν το 18ο και το 19ο έτος της ηλικίας τους.

Το κρίσιμο στοιχείο που πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι, τόσο οι παλαιοί όσο και οι νέοι, είναι ότι σίγουρα πρέπει να σπεύσουν να επιταχύνουν την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων καθώς, περίπου 900.000 φορολογικές δηλώσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα και το Market Pass εξαρτάται από τα εισοδήματα του 2022.

H επιδότηση του 10% επεκτείνεται και καλύπτει την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

Άρα μέχρι τον Οκτώβριο θα ισχύει ο νέος κύκλος του Market Pass και είναι από 22 έως 100 ευρώ το μήνα, με το τελικό ποσό της επιδότησης να εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

Τα ποσά αυτά θα τα λάβουν στο 100% όσοι επιλέξουν τη χρήση άυλης ψηφιακής κάρτα. Αντίθετα, όσοι επιλέξουν τον τραπεζικό λογαριασμό θα πληρωθούν το 80% του ποσού.

Σχετικά άρθρα