Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα – Σοβαρά εγκλωβισμένοι

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα – Σοβαρά εγκλωβισμένοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχαΐα, Πάτρα,

Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα στην περιοχή Χάραδρο. Σύμφωνα με πληροφορίες στη γέφυρα που βρίσκεται στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού γίνονταν εργασίες εδώ και δύο χρόνια.

Από την πτώση τμήματος της γέφυρας τραυματίστηκαν τουλάχιστον πέντε εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί στον Άγιο Ανδρέα και στο Ρίο.

Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας.

Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Οι γέφυρες, μήκους 167 μέτρων και 169 μέτρων αντίστοιχα σε κάθε κλάδο κυκλοφορίας, βρίσκονται στην αρχή της Παράκαμψης των Πατρών

H τοπική ιστοσελίδα The Best μετέδωσε βίντεο από το σημείο της κατάρρευσης στην περιοχή Μποζαΐτικα.

Σε αυτό φαίνεται να έχει πέσει τμήμα της γέφυρας και ένα σκαπτικό μηχάνημα που βρισκόταν επάνω σε αυτή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες κάτω από την τεράστια πλάκα της γέφυρας υπάρχουν σοβαρά εγκλωβισμένοι με τις Αρχές να εκφράζουν φόβους για θύματα.

Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα κατά τη διάρκεια ελεγχόμενης κατεδάφισης γέφυρας, για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, κατασκηνωτές Ρομά, κοντά στον Χάραδρομο ποταμό.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία –εκτός του «Αγίου Ανδρέα»– μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Σχετικά άρθρα