Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλκίδα: Νεκρός 46χρονος από τον καύσωνα

Χαλκίδα: Νεκρός 46χρονος από τον καύσωνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύβοια, Θερμοπληξία, Καύσωνας, Χαλκίδα,

Θύμα του καύσωνα που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες έπεσε ένας 46χρονος άνδρας στη Χαλκίδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα θερμοπληξίας.

Πρόκειται για έναν 46χρονο, ο οποίος, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evima.gr έκανε βόλτες με το ποδήλατό του στο κέντρο της Χαλκίδας για αρκετές ώρες μέσα στη ζέστη.

Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θερμοπληξία, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ενώ αρχικά είχαν δημοσιευθεί πληροφορίες ότι έκανε διανομές, ο άτυχος άνδρας δεν εργαζόταν ως διανομέας, σύμφωνα με τους οικείους του, ενώ την πληροφορία διέψευσε και ο πρόεδρος της εστίασης, Βασίλης Ευθυμίου ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως το παιδί δεν ήταν ντελιβεράς.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

»Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα.

»Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17.30 μ.μ.

»Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Σχετικά άρθρα