Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνέζας Αναστάζια – Τελευταία την είδαν μεθυσμένη με τον Μπαγκλαντεσιανό

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνέζας Αναστάζια – Τελευταία την είδαν μεθυσμένη με τον Μπαγκλαντεσιανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, Αστυνομία, Δωδεκάνησα, Ελληνικά Νησιά, Κως, Μπαγκλαντές, Πακιστανοί, Πολωνία,

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κω τα τελευταία εικοσιτετράωρα με αγνοούμενη την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία, και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

Η μαρτυρία «κλειδί»

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάρτυρας κάλεσε τις Αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέφερε πως το βράδυ της Δευτέρας πέρασε από το Τιγκάκι, συγκεκριμένα από τον υδροβιότοπο της Αλυκής, και είδε κάτι που του τράβηξε την προσοχή.

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας έκανε λόγο για κάποιον που βρισκόταν ανάμεσα στις καλαμιές, ο οποίος είχε ανοίξει τον φακό του τηλεφώνου του, ενώ φαινόταν σαν να έψαχνε κάτι.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία ερευνούν την περιοχή εξονυχιστικά.

Συγγενείς και φίλοι την αναζητούν μέσω social media

Εν τω μεταξύ, συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στη γειτονική Τουρκία μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

«Γεια σε όλους, το αφήνω εδώ καθώς ίσως κάποιος έχει δει αυτό το κορίτσι στο Bodrum.

»Υπάρχει πιθανότητα να την απήγαγαν από την Κω.

»Αγνοείται από τις 12.06.2023, τελευταία γνωστή τοποθεσία Μαρμάρι στην Κω.

»Η Anastazja Rubińska είναι 27 ετών, έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και έχει ύψος περίπου 169 εκατοστά.

»Έχει ένα σημάδι από κάψιμο στο χέρι», αναφέρουν σε ανάρτησή τους.

Την εκδοχή αυτή, της απαγωγής δηλαδή, είχε δώσει και χθες η μητέρα της Αναστάζια, η οποία από την Πολωνία όπου διαμένει δήλωσε:

«Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη της Αναστάζια χάθηκαν την Δευτέρα το βράδυ 12/6/2023 στο νησί της Κω, όταν εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22.30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23.38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Μαρτυρία για την εξαφάνιση της 27χρονης

Στην υπόθεση έρχεται να προστεθεί μία σημαντική μαρτυρία που δημοσιοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε.

»Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω.

»Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα.

»Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω.

»Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο», ανέφερε μία μάρτυρας

Σχετικά με τον άντρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί είπε τα εξής:

«Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε.

»Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».

Σχετικά άρθρα