Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλαταμώνας: Ένας νεκρός από σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με δύο IX

Πλαταμώνας: Ένας νεκρός από σύγκρουση λεωφορείου ΚΤΕΛ με δύο IX
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Οδός, Θεσσαλονίκη, ΚΤΕΛ (Κοινά Ταμεία Εισπράξεων Λεωφορείων), Τροχαίο,

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα, επιβάτες των αυτοκινήτων όλοι τους.

Στο σημείο έφτασαν η Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Κατερίνης.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν αρκετά άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιό τους με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Στο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δύο από τους πέντε τραυματίες

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι και με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι δύο από τους πέντε τραυματίες του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταματημένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Πρόκειται για έναν 23χρονο και ένα 28χρονος εκ των οποίων ο ένας χειρουργείται ενώ και ο δεύτερος θα χειρουργηθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται.

Η κατάστασή και των δύο είναι κρίσιμη.

Σχετικά άρθρα