Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταύρος: 17χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας

Ταύρος: 17χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Τρένο,

Συναγερμός επικράτησε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής στον Ταύρο, με τον τραυματισμό ενός 17χρονου στις γραμμές του Προαστιακού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, στο ύψος της οδού Μηθύμνης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με τραύματα στο κεφάλι.

Είχαν κατέβει οι μπάρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δρομολόγιο του Προαστιακού είχε προορισμό το αεροδρόμιο, ενώ στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό είχαν κατέβει κανονικά οι μπάρες στις διαβάσεις, ενώ ο φύλακας της διάβασης του έκανε σήμα με το φακό που είχε.

Έτσι, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, θα κληθούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο λάθους από τον 17χρονο, αλλά και την πιθανότητα να πέρασε σκόπιμα από το σημείο, παρά τις προειδοποιήσεις.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 17χρονος δεν αντέδρασε την ώρα που περνούσε ο συρμός.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο 17χρονος που παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία του Προαστιακού στον Ταύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα καθώς και στο κεφάλι.

Οι γιατροί του έκαναν εξετάσεις γιατί φοβήθηκαν για εσωτερική αιμορραγία ενώ υπεβλήθη και σε αξονική τομογραφία.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης των τραυμάτων του διασωληνώθηκε.

Οι έρευνες

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του ατυχήματος και πώς βρέθηκε στις ράγες του τρένου ο 17χρονος την ώρα που περνούσε η αμαξοστοιχία.

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής στις γραμμές του Προαστιακού επί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως στο ύψος της οδού Μυθήμνης.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 20.05 και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο

Οι μαρτυρίες

Μάρτυρες αναφέρουν ότι είχαν κατέβει οι μπάρες στη φυλασσόμενη διάβαση ωστόσο υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες ότι ο νεαρός επιχείρησε να περάσει από μη φυλασσόμενη διάβαση που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά.

Σχετικά άρθρα