Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΕΛΑΣ λέει ότι επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα

Η ΕΛΑΣ λέει ότι επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εκτροχιασμός Τρένου, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Πλατεία Συντάγματος, Τέμπη, Τρένο,

Επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης πλήθους κόσμου για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έγιναν κι έξι προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης, ενώ στα επεισόδια έφτασαν μέχρι την Ομόνοια.

Χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία στα Τέμπη.

Συνθήματα οργής και πολλά πανό που έγραφαν μεταξύ άλλων «Τέλος ανοχής», «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος» και «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα».

Στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες, ενώ συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί, μαθητικοί και εκπαιδευτικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι το Μετρό και ο ηλεκτρικός λειτουργούν κανονικά έως τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής για την ευκολότερη μετακίνηση των διαδηλωτών, παρά την 24η απεργία του Σωματείου Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων κίνησης ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

Σχετικά άρθρα