Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο (κακός) καιρός ξερίζωσε δέντρα στην Κομοτηνή

Ο (κακός) καιρός ξερίζωσε δέντρα στην Κομοτηνή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Κομοτηνή,

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν από το πρωί της Πέμπτης στη Ροδόπη, προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα στον οικισμό της Μελέτης, ενώ στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και τραυματισμός ενός 47χρονου μοτοσυκλετιστή ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κι έπεσε πάνω σε κολόνα του ΟΤΕ.

Στην Κομοτηνή, οι ισχυροί άνεμοι άφησαν πίσω τους σπασμένα δέντρα και κλαδιά σε αρκετά σημεία καθώς και μικρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

Αρκετές κλήσεις δέχθηκαν οι δημοτικές υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας προκειμένου να απομακρύνουν δέντρα που λύγισαν από τον δυνατό αέρα, και μεγάλα κλαδιά που αποκόπηκαν από αυτά.

Στο πάρκο, πίσω από το ΔΑΚ Κομοτηνής, συνεργείο του Δήμου, περισυνέλεξε τεράστια κλαδιά των δέντρων που δεν άντεξαν από τον αέρα και σωριάστηκαν στο έδαφος την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη δοκιμαστικές των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Για την προστασία πάντως των μαθητών αποκλείστηκε η κεντρική είσοδος του σχολείου, μέχρι την λήξη των μαθημάτων της ημέρας.

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και ποιότητας ζωής κ. Γιώργος Ζηλούδης ανέφερε ότι σημειώθηκαν 15 πτώσεις δέντρων στην πόλη, τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα με φροντίδα των υπηρεσιών.

Επίσης, μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου και στην Εκτενεπολ.

Σε ότι αφορά ειδικότερα τη Μελέτη, από τον ισχυρό άνεμο παρασύρθηκαν κεραμίδια και λαμαρίνες από σπίτια και αγροτικές αποθήκες, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυλές. Κόπηκαν καλώδια της ΔΕΗ, προξενώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Ο άτυχος 47χρονος που παρασύρθηκε από τον θυελλώδη άνεμο με τη μηχανή του και κατέληξε σε κολόνα του ΟΤΕ, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: inkomotini.gr

Σχετικά άρθρα