Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλειστά τη Δευτέρα 6/2 όλα τα σχολεία στην Αττική – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Κλειστά τη Δευτέρα 6/2 όλα τα σχολεία στην Αττική – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Περιφέρεια Αττικής, Σχολεία, Χιόνι, Χιόνια,

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα

Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα, τα μαθήματα σε όλες της περιοχές της επικράτειας, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλεξάνδρου Κόπτση.

Όπως διευκρινίζεται, «έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα».

Yπενθυμίζεται ότι κλειστά τη Δευτέρα θα είναι και τα εμπορικά καταστήματα σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα