Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο «Ελ. Βενιζέλος» αεροσκάφος της Ryanair που απογειώθηκε από την Πολωνία – Ειδοποίησε για βόμβα

Στο «Ελ. Βενιζέλος» αεροσκάφος της Ryanair που απογειώθηκε από την Πολωνία – Ειδοποίησε για βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αθήνα, Αττική, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Πολωνία,

Στις 17:40 προσγειώθηκε στον αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», το αεροπλάνο Boeing 738 της Ryanair, το οποίο απογειώθηκε από την Πολωνία, και έστειλε ειδοποίηση για βόμβα.

Το αεροπλάνο συνόδευσε ζεύγος ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, τα οποία μετά την προσγείωσή του επέστρεψαν στον Βόλο.

Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κατοβίτσε της Πολωνίας με κατεύθυνση την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα γίνει έλεγχος στο αεροπλάνο από κλιμάκιο της αστυνομίας που ειδικεύεται στους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Το αεροσκάφος έχει εκκενωθεί.

Κατά πληροφορίες της ΥΠΑ που επικαλείται η ΕΡΤ, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 17.45 και μετέφερε 192 άτομα.

Στάθμευσε σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο όπου γίνεται ταχεία εκκένωση του αεροσκάφους από τους επιβάτες οι οποίοι θα περάσουν από νέο έλεγχο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε απομακρυσμένο σημείο του αεροδιαδρόμου, που είχαν υποδείξει οι ελληνικές Αρχές, μακριά από τα υπόλοιπα αεροσκάφη, που βρίσκονται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική, ειδικό τμήμα των ΤΕΕΜ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ελέγξουν εξονυχιστικά το αεροπλάνο.

Η ΕΛΑΣ αναφέρει πως αρχικά θα γίνει έλεγχος όλων των επιβατών, που θα κατέβουν ένας ένας και χωρίς τις αποσκευές τους και στη συνέχεια θα ελεγχθούν όλοι οι χώροι του αεροσκάφους και οι αποσκευές.

Σχετικά άρθρα