Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο του έκπτωτου

Γιατί δεν άνοιξε το φέρετρο του έκπτωτου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ,

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος, στους βασιλικούς τάφους στο Τατόι.

Μετά το τέλος της κηδείας, οι προσκεκλημένοι επέστρεψαν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η οικογένειά του παρέθεσε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» με καραβίδες και γαρίδες.

Ο Κωνσταντίνος ετάφη στο Τατόι το απόγευμα της Δευτέρας, με τις τηλεοπτικές κάμερες να ακολουθούν ολόκληρη τη διαδικασία από το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο ξεκίνησε στις 06.00 το πρωί, έως και το τρισάγιο στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου.

Κάποια στιγμή, όμως, λίγο πριν την ταφή, οι κάμερες έκλεισαν, καθώς επιθυμία της οικογένειας ήταν η ταφή να γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.

Τι συνέβη από εκεί κι έπειτα;

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης: «την σημαία που τύλιγε στο φέρετρο την παρέδωσαν στην Άννα Μαρία.

»Στον τάφο τοποθετήθηκε μάρμαρο περιμετρικά και φυτεύτηκαν λουλούδια».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το φέρετρο δεν άνοιξε ποτέ και ο Κωνσταντίνος ήταν ντυμένος με πολιτικά ρούχα.

«Η οικογένεια επέλεξε να μην ανοίξει ποτέ το φέρετρο, γιατί προφανώς -λένε κάποιοι που γνωρίζουν- δεν ήταν τέτοια από τις αλλοιώσεις της ασθένειας η εικόνα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που η οικογένεια δεν θα επιθυμούσε να την δείξουν είτε οι τηλεοπτικές κάμερες, είτε και να την δουν οι επιφανείς καλεσμένοι που ήρθαν από τις άλλες χώρες» είπε.

«Αυτό μαθαίνω εγώ, ότι λόγω της αρρώστιας ήταν τέτοια η εικόνα του που όσο και να προσπαθούσαν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να φτιάξουν την εικόνα του νεκρού, δεν θα ήταν τέτοια που θα επιθυμούσε η οικογένεια να δοθεί στη δημοσιότητα» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα