Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους δρόμους μαθητές και εκπαιδευτικοί

Στους δρόμους μαθητές και εκπαιδευτικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιθεώρηση Εργασίας, Μαθητές, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών,

Μαθητές και εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν στις 12μμ στα Προπύλαια πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, καλώντας σε μαζική συμμετοχή ενάντια στις απολύσεις και την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας.

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), οι οποίοι καλούν σε συνέλευση για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Εντωμεταξύ, η αντιπαράθεση του πρύτανη Θεόδωρο Φορτσάκη και των φοιτητών του Καποδιστριακού συνεχίζεται αμείωτη, καθώς οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές συνεχίζουν να ζητούν ελεύθερη είσοδο στα Προπύλαια, ενώ ο πρύτανης επιμένει να αρνείται και να δηλώνει ότι θα εφαρμοστεί η “ελεγχόμενη είσοδος”, που ο ίδιος υπερασπίζεται.

Πλήγμα για την τακτική του κ. Φορτσάκη είναι και το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας για τις “κλειδωμένες πόρτες”, το οποίο αναφέρει ότι η διοίκηση του ιδρύματος δεν τους επέτρεψε την είσοδο.

“Αν κάποιες ήταν κλειδωμένες, δεν το ήξερα”, είπε ο πρύτανης, ενώ για την παρουσία των ΜΑΤ δήλωσε πως δεν τα κάλεσε αυτός.

Σχετικά άρθρα