Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στάση εργασίας στα λιμάνια

Στάση εργασίας στα λιμάνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), Στάση Εργασίας, ΤΑΙΠΕΔ,

Στάση εργασίας στα λιμάνια όλης της χώρας πραγματοποιούν οι υπάλληλοι και οι λιμενεργάτες, αντιδρώντας στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, που παρουσιάζεται από το ΤΑΙΠΕΔ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την Τετάρτη.

Συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 8 το πρωί έξω από το κτήριο της Διοίκησης του ΟΛΠ, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις και παραστάσεις θα γίνουν στα Διοικητικά Κέντρα των Λιμανιών σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι έχουν επίσης προαναγγείλει κινητοποίηση την ημέρα συζήτησης στη Βουλή με μαζική διαμαρτυρία έξω από το κοινοβούλιο.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών του ΟΛΠ, σε ανακοίνωσή τους απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση «να σταματήσει κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος των λιμανιών».

Προειδοποιούν ότι η «κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν θα έχουν ακέραιη την ευθύνη, καθώς επίσης και εκείνοι οι βουλευτές ξεχωριστά που δεν θα εμποδίσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα».

Σχετικά άρθρα