Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβοκάτσια στη Ρόδο: Έσχισαν Κοράνι και έριξαν προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής στο μουσουλμανικό νεκροταφείο

Προβοκάτσια στη Ρόδο: Έσχισαν Κοράνι και έριξαν προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής στο μουσουλμανικό νεκροταφείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έλληνες Μουσουλμάνοι, Κοράνι, Μουσουλμανικό Νεκροταφείο, Νεκροταφείο, Ρόδος, Χρυσή Αυγή,

Μια απίστευτου μεγέθους προβοκάτσια, από άτομα που οι ελληνικές αρχές οφείλουν να εντοπίσουν και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης, συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου.

Άγνωστοι έσχισαν ένα Κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, στο ελληνικό μουσουλμανικό νεκροταφείο και στη συνέχεια έριξαν προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στα μνήματα.

Πρόκειται για πράξη τεράστιας ασέβειας και συνάμα ύποπτη.

Ασέβειας γιατί ο ελληνικός πολιτισμός ποτέ δεν βεβηλώνει νεκροταφεία, ύποπτη γιατί οι μουσουλμάνοι της Ρόδου, παρά τις πιέσεις που δέχονται από πράκτορες της Τουρκίας, εμμένουν στην ελληνική τους συνείδηση και καταγωγή, αφού ως γνωστό στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Έλληνες που εξισλαμίστηκαν κατά την οθωμανική περίοδο και όχι Τούρκοι.

Εκείνοι, λοιπόν, οι ανεγκέφαλοι ή προβοκάτορες που βεβήλωσαν το νεκροταφείο αλλόθρησκων συμπατριωτών μας, που απλά έτυχε από ένα παιχνίδι της ιστορίας να πιστεύουν σε άλλο θρησκευτικό δόγμα, επιθυμούν με αυτή τη βεβήλωση να “εκτουρκίσουν” τους Έλληνες μουσουλμάνους της Ρόδου, σπρώχνοντάς τους στην “αγκαλιά” της Άγκυρας που καραδοκεί να εγείρει μειονοτικό ζήτημα στη Ρόδο.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – κάνει λόγο για καθαρή προβοκάτσια

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή της Ρόδου, αναφέρεται συγκεκριμένα για το περιστατικό:

«Πληροφορηθήκαμε για ένα συμβάν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου. Η Τ.Ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός.

Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά.

Επίσης έχουμε να σας δηλώσουμε η Χρυσή Αυγή δεν κάνει θρησκευτικό διαχωρισμό μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ότι υποστηρικτές του κινήματος μας είναι αρκετοί Έλληνες πατριώτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.

Η ανωτέρω ενέργεια είναι καθαρά προβοκατόρικη που σκοπό έχει σίγουρα να αμαυρώσει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του κινήματος μας και να δημιουργήσει εντυπώσεις στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου».

Δείτε σε βίντεο τι κατήγγειλε μιλώντας στην εφημερίδα “ΡΟΔΙΑΚΗ” ο πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου κ. Μουσταφά Σιέχ:

Σχετικά άρθρα