Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόλος: Αποφυλακίστηκε ο 42χρονος που αποπλάνησε 14χρονη, το «έκανε» μαζί της, ήθελαν να φορέσουν βέρες

Βόλος: Αποφυλακίστηκε ο 42χρονος που αποπλάνησε 14χρονη, το «έκανε» μαζί της, ήθελαν να φορέσουν βέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βόλος, Θεσσαλία, Μαγνησία, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Αποφυλακίζεται με όρους ένας 42χρονος Βολιώτης που μπήκε στη φυλακή στις 26 Ιουλίου, μετά από δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, μιας 14χρονης στο Βόλο, με την οποία είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις με τη θέληση της ανήλικης κοπέλας.

Ο κατηγορούμενος που ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών, πλήρωσε την εγγυοδοσία ύψους 3.000 € και του τέθηκαν όροι να μην προσεγγίσει την ανήλικη, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του διαμένει.

Ο κατηγορούμενος δια του συνηγόρου του κατέθεσε προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, που έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, που τον αποφυλακίζει μέχρι να γίνει η δίκη του στο Εφετείο για το αδίκημα που κατηγορείται.

Η πράξη τελέστηκε στο Βόλο από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022, όταν ο 42χρονος γνωρίστηκε με την 14χρονη τότε, καθώς η μητέρα της νοίκιαζε δικό του σπίτι για να μένει με τα δύο της παιδιά, ενώ ο μικρότερος αδελφός της κοπέλας έκανε παρέα με τον γιό του 42χρονου, που ήταν μικρότεροι σε ηλικία.

Ο 42χρονος φέρεται να είχε πλησιάσει με δώρα την ανήλικη, κέρδισε την εμπιστοσύνη της, τον ερωτεύτηκε και μάλιστα φέρεται να είχαν ανταλλάξει δαχτυλίδια αρραβώνα!

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν η μητέρα της 15χρονης σήμερα κοπέλας κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 42χρονου τα Χριστούγεννα του 2021.

Έγινε προκαταρκτική, στο πλαίσιο της οποίας η ιατροδικαστική εξέταση πιστοποίησε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις της ανήλικης με τον άνδρα και στις 26 Ιουλίου απολογήθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σταμάτησε να έχει επαφές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι έγινε η πράξη και μετά την τροπή που έχει η υπόθεση σταμάτησε να έχει επαφές μαζί της.

Από την πλευρά της η ανήλικη στο πλαίσιο της πρώτης κατάθεσης είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένη μαζί του, είχαν ολοκληρωμένη σχέση, ενώ φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ακριβώς για να μη χωρίσει με τον κατηγορούμενο, κατεύθυνση στην οποία πίεζαν ο παππούς της και η μητέρα της.

Μάλιστα η μητέρα της είχε αλλάξει σπίτι να απομακρύνει την κοπέλα από τον 42χρονο και να διακόψει τις σχέσεις της με τον 42χρονο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο παππούς της ανήλικης είχε κάνει τηλεοπτικές δηλώσεις και ζητούσε ο 42χρονος να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Όπως είχε πει ότι επικοινώνησε με τον άνδρα και του ζήτησε τον λόγο, όμως εκείνος συνέχιζε να βγαίνει με την εγγονή του απτόητος.

«Έλεγε στο παιδί να πηγαίνουν βόλτες στην παραλία, την έπαιρνε αγκαλιά.

»Της αγόραζε ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια, ακόμη και βέρες», δήλωνε ο παππούς της ανήλικης και κατηγορούσε τον 42χρονο πως έχει καταστρέψει σωματικά και ψυχολογικά την ανήλικη εγγονή του.

Σχετικά άρθρα