Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίγινα: Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης – Το τελευταίο μήνυμα στην κολλητή της

Αίγινα: Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης – Το τελευταίο μήνυμα στην κολλητή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Απαγχονισμός, Αυτοκτονία, Βίντεο, Ελληνικά Νησιά,

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η υπόθεση θανάτου 20χρονης στην Αίγινα που τα ξημερώματα της Κυριακής (31/7) αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η κοπέλα εντοπίστηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφο τής μητέρας της.

Δεν άφησε σημείωμα

Αρχικά εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα από την ελληνική Αστυνομία καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της.

Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στην μητέρα όσο και στην ίδια την 20χρονη.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Η 20χρονη σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή της.

Υπάρχουν αναφορές στην Αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει».

Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

«Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε συλλέξει δείχνουν αυτοχειρία» εξήγησε στο Newsbeast πηγή της ΕΛΑΣ, για το «θρίλερ» με το θάνατο της 20χρονης που βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της στην Αίγινα.

Η ίδια πηγή ανέφερε ακόμη πως αν και τις πρώτες ώρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, κανείς δεν απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές του νησιού προκειμένου να καταθέσει κάτι επίσημα.

Μάλιστα, καθώς προχωρούσε η έρευνα ένα μήνυμα που φαίνεται να είχε στείλει η 20χρονη στην κολλητή της φίλη ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο της αυτοχειρίας, όπως άλλωστε είχε φανεί από τις πρώτες ενδείξεις.

Σχετικά άρθρα