Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίγινα: 23χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Αίγινα: 23χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Απαγχονισμός, Ελληνικά Νησιά,

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας από την είδηση ότι μία κοπέλα ηλικίας 23 ετών βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το saronicmagazine, η κοπέλα έφυγε από γνωστό καφέ μπαρ του νησιού όπου εργαζόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τη μητέρα της να τη βρίσκει απαγχονισμένη στις 9.30, με τις φωνές της να ξεσηκώνουν τη γειτονιά.

Όπως μαρτυρούν άνθρωποι από το εργασιακό της περιβάλλον, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, η 23χρονη Μαρία μέχρι την ώρα που αναχώρησε για το σπίτι της ήταν σε πολύ καλή διάθεση και τίποτε δεν προμήνυε το δραματικό και άδοξο τέλος της.

Ουδείς μπορούσε να διανοηθεί κάποιες ώρες νωρίτερα ότι η άτυχη εργαζόμενη κοπέλα θα έφθανε στην αυτοκτονία, γι αυτό και κανείς δεν πιστεύει ότι η Μαρία αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, προχθές είχε αγοράσει καινούργια ρούχα και καλλυντικά τα οποία χθες είχε φορέσει στη δουλειά της και ρωτούσε αν ήταν ωραία.

Ας σημειωθεί ότι η Μαρία σπούδαζε και είχε όνειρα για την ζωή της.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά, με τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά να αναμένεται να δώσει απαντήσεις.

Για το λόγο αυτό και δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα πάντα με τον saronicnews, η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της.

Σχετικά άρθρα