Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακέφαλη σορός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πόδι του 24χρονου

Ακέφαλη σορός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το πόδι του 24χρονου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Λιμενικό Σώμα, Μακεδονία, Μετανάστες, Πακιστανοί,

Βρέθηκε την Τετάρτη το πόδι του ακέφαλου πτώματος, το οποίο είχε εντοπιστεί την Κυριακή, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόδι είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή που βρέθηκε η σορός, το Καλοχώρι.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες για τον εντοπισμό του μέλους, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι η σορός ταυτοποιήθηκε χθες από την αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ανήκει σε 24χρονο άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για ανεύρεση τμήματος σορού (κάτω άκρο) στη θαλάσσια περιοχή Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

»Στην περιοχή έσπευσαν τα στελέχη της οικείας Λιμενική Αρχής και ανέσυραν το τμήμα της σορού, ενώ η υποθαλάσσια περιοχή διερευνήθηκε από στελέχη της ΕΜΑΚ για τυχόν ανεύρεση άλλων τμημάτων, με αρνητικά αποτελέσματα.

»Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί προανάκριση, ζητήθηκε λήψη βιολογικού υλικού προς προσδιορισμό DNA και τυχόν ταυτοποίησή του με το τμήμα της σορού που είχε ανευρεθεί στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή την 19-06-2022».

Σχετικά άρθρα