Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ασπρόπυργος: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά – Μήνυμα από το 112, επικίνδυνοι καπνοί

Ασπρόπυργος: Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με πλαστικά – Μήνυμα από το 112, επικίνδυνοι καπνοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπρόπυργος, Αττική, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Φωτιά,

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε προαύλιο επαγγελματικού χώρου με πλαστικά στον Ασπρόπυργο, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε μεγάλη έκταση καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί.

Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για ισχυρούς ανέμους στην περιοχή, καθιστώντας τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς μεγαλύτερο, λόγω των εύφλεκτων υλικών καθώς κι ότι η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε βιομηχανική περιοχή.

Το βράδυ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις τςη Πυροσβεστικής και αυτή την ώρα επιχειρούν, 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά έχει μεγάλη ένταση καθώς καίγονται πλαστικά, γεγονός που τους ανησυχεί, ενώ οι καιρικές συνθήκες καθώς και τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν, δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Αργά το βράδο μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους του Ασπροπύργου, αλλά και άλλων περιοχών της Αττικής, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί σε αποθήκη με πλαστικά στον Ασπρόπυργο.

Το μήνυμα καλεί τους πολίτες να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών.

Σχετικά άρθρα