Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς μουσική από τις 11.00 το βράδυ τα μαγαζιά σε Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη και Άλιμο

Χωρίς μουσική από τις 11.00 το βράδυ τα μαγαζιά σε Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη και Άλιμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλιμος, Αττική, Βούλα, Βουλιαγμένη,

Χωρίς μουσική από τις 11.00 το βράδυ τα μαγαζιά σε Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη και Άλιμο.

Όπως είναι γνωστό η αρχή έγινε από τον Άλιμο που απαγόρευσε τη μουσική στα μαγαζιά της Παραλιακής μετά τις 11 το βράδυ.

Τώρα, ακολουθεί και ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, που αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία την απαγόρευση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στις επιχειρήσεις εντός σχεδίου πόλεως και του οικιστικού ιστού, μετά το προβλεπόμενο ωράριο που λήγει στις 23.00 το καλοκαίρι.

Όπως ανακοινώθηκε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ψήφισε με ευρεία πλειοψηφία τον νέο κανονισμό λειτουργίας της πόλης για την προστασία από οχλούσες δραστηριότητες και ηχορύπανση.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο Δήμος καλείται να αντιμετωπίσει μικρή μερίδα καταστημάτων εστίασης οι οποίες συστηματικά επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά, παίζοντας μουσική σε ένταση υψηλότερη του επιτρεπτού και αναστατώνοντας την πόλη όλες τις ώρες της νύχτας.

Βάσει του νέου κανονισμού, αποφασίστηκε η απαγόρευση παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής στις επιχειρήσεις εντός σχεδίου πόλεως και του οικιστικού ιστού, μετά το προβλεπόμενο ωράριο που λήγει στις 23.00 το καλοκαίρι και στις 22.00 το χειμώνα.

Σε περίπτωση παράβασης του ωραρίου, προβλέπεται η άμεση επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ από τη Δημοτική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ο Δήμος Αλίμου, που απαγόρευσε τη μουσική κατά τις νυχτερινές ώρες, με τα μαγαζιά που παραβαίνουν το μέτρο να απειλούνται ακόμα και με λουκέτο.

Ο λόγος για τα αυστηρά μέτρα που λήφθηκαν από τον δήμο Αλίμου είναι η αντιμετώπιση της ηχορύπανσης στο παραλιακό μέτωπο, με τον δήμαρχο της περιοχής Ανδρέα Κονδύλη να ανακοινώνει ότι η μουσική από την Τετάρτη (1/6) σταματάει υποχρεωτικά στις 11 το βράδυ.

Σχετικά άρθρα