Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απαγχονισμένος 50χρονος γυμναστής – «Φωτογράφησε» τους αυτουργούς

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απαγχονισμένος 50χρονος γυμναστής – «Φωτογράφησε» τους αυτουργούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Γυμναστική, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 50χρονου γυμναστή, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι απαγχονισμένος, στο γυμναστήριο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Αν και οι πρώτες ενδείξεις «έδειχναν» ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κίνησε τις διαδικασίες ώστε την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς όπως προκύπτει τίθεται θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο 50χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέδειξε πρόσωπα, ως ηθικούς αυτουργούς πίσω από το βίαιο τέλος που έδωσε στη ζωή του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν το μοιραίο, εστάλη σε ορισμένους ανθρώπους ένα email από το λογαριασμό του γυμναστηρίου, στο οποίο ο αυτόχειρας έγραφε ότι εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.

Ο άνδρας υποστήριξε στο email ότι έχασε όλη την περιουσία του, με το ποσό να αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το κείμενο ήταν γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο, γεγονός που μαρτυρά έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε σύγχυση και απόγνωση.

Σχετικά άρθρα